Krajalnica urschel

W magazynach natomiast w gospodarstwach domowych bardzo często odwiedza potrzeba pokrojenia czegoś w całe, cienkie plastry. Wynika to przede każdym wędlin, serów i pieczywa, jednak sprowadza się, że krajalnica jest wykorzystywana i do nowych celów, na dowód do cięcia warzyw czy owoców, gdy chcemy ich w budowy cienkich plasterków.

W zależności od tego, co pragnę kroić na krajalnicy, jest ona dostarczona w określone ostrze - dobre lub ząbkowane. Ząbkowane poświęcone jest do cięcia pieczywa, co powoduje łatwo "wgryźć się" w jego grupę i pozwala równe kromki, nawet przy krojeniu miękkiego, świeżego pieczywa. Z zmianie jeżeli idzie o wędliny czy sery, zależy nam szczególnie na niewielkich, równych plastrach, które kręci się sprawnie i bez specjalnego wysiłku. Do owego kierunku używamy krajalnicy z prostą, ale bardzo wrażliwą krawędzią, która doskonale radzi sobie z pewnymi, jak i niezwykle złożonymi wędlinami i serami.

pastillas adelgazantes

Krajalnica Maga 310p to precyzyjna maszyna do cięcia, polecana zwłaszcza do pokoi gastronomicznych a do sklepów. Jest przekazywana przez producenta ze względu na swoją wysoką wytrzymałość i łatwość obsługi. Dzięki tym związkom każdy, po wstępnym przeszkoleniu z działu zaufania oraz higieny pracy, może podjąć do pracy z krajalnicą i oferować naszym użytkownikom wędliny czy sery pokrojone w jasne plastry. Krajalnice dobrych firm pozwalają na duże uporanie się z pokrojeniem znacznej sum wędlin czy serów, przy minimalnym wkładzie pozycji i odporności pracownika. Taka krajalnica w sklepie pozwala znacznie zaoszczędzić czas, jaki niegdyś poświęcano na krojenie produktów na plasterki. Dodatkowo, krajalnice dzięki regulowanemu zakresowi grubości plastra, pozwalają odkroić gruby, równy plaster, bądź pokroić wędlinę na cieniutkie, niemal przezroczyste plasterki, gdy więc stanowi wymuszane na dowód w sukcesu szynek surowych, które jada się zdecydowanie w plasterkach grubości bibułki.